Leleplezzük a Fitpulit! • Fitpuli

Leleplezzük a Fitpulit!

Admin • 2019.12.04

A Fitpuli fejlesztését a munkahelyi egészség javítása érdekében hoztuk létre. Ehhez egyrészt saját (orvosi) tapasztalatunk vezetett, miszerint siralmas az egészségügy digitális szolgáltatása, másrészt teljesen kihasználatlan az a potenciál, hogy egy olyan területen, amely életünk nagy részét meghatározza (igen, ez a munkahely), vigyázhassunk egészségünkre. Más szavakkal: no prevenció. Ezen szeretnénk gyökeresen változtatni a Fitpulival.

Miért Fitpuli?

Bocsátkozhatnánk nagyívű fejtegetésbe, mi vezetett ide, de igazából azért, mert baromira meguntuk az egészségügy személytelen, rideg, gyári környezetét, és úgy éreztük, itt az ideje egy szerethető digitális társat szabadítani az emberiségre. Így született meg Lupi, a virtuális egészségőr kutyus.

Hogyan működik?

A Fitpuli lelke egy mobiltelefonon futtatható alkalmazás, amely mind iOS, mind Android rendszeren üzemel. Ez önmagában is használható, de a leghatékonyabban akkor működik, ha viselhető kiegészítő (okoskarkötő, fitnesz tracker) is csatlakozik hozzá. Így sokkal több paramétert tudunk mérni, és sokkal pontosabb visszajelzéseket tudunk nyújtani. Mert hát végső soron ez a legfőbb cél: használható, személyre szabott adatelemzést és tanácsokat adni.

Milyen fitnesz trackerrel használható a Fitpuli?

Az összessel. A Fitbit kivételével a többi tracker képes arra, hogy átadja az információkat a telefon operációs rendszerébe beépített egészségappnak (Apple Health és Google Fit), ahonnan mi is át tudjuk venni, ha kapunk erre engedélyt. Természetesen a fitbitesek sem maradnak le a Fitpuliról, számukra direktben a Fitbit-fiókkal tudunk adatkapcsolatot létrehozni, és adataikat szinkronizálni.

Jó, jó, de mik az újdonságok?

Nyilván ez a legérdekesebb rész. A telefon és a karkötő automatikusan mért adatai révén kategorizáljuk a napi tevékenységeket, jellemezzük az életmódot, és segítünk megvalósítani a kitűzött egészségcélokat. Ehhez csatlakozik orvosi modulunk, amely egyrészt digitális egészségnaplókat, másrészt tájékozódó szűrővizsgálatokat (látás, hallás) tartalmaz. Így egy platformon kezeljük az életmódi és orvosi paramétereket. Ha ez nem volna elég, lehetőséged van chatelni Lupival, aki fáradhatatlan, rendíthetetlen, és mindig készen áll arra, hogy üzenetet, értesítést vagy emlékeztetőt küldjön, ezzel is segítve Téged. Ha az egyes funkciók részleteiben érdekelnek, blogunkon 5 bejegyzésben elemeztük ezeket (Chat, Dashboard, Életmód modul, Orvosi modul, Szűrővizsgálatok).

Tetszik. Már le is tudom tölteni?

Egyelőre még az utolsó simítások zajlanak az iOS verzión, hogy tényleg az a felhasználói élmény szülessen, amit megálmodtunk. Ezt követően az alkalmazás egy nyilvános tesztfázisba kerül, ekkor gyűjtjük tesztfelhasználóink visszajelzéseit, és ezek alapján finomhangoljuk beállításainkat. Az adroidosok sem maradnak le, ők áprilisban tudják tesztelni az appot. Ezt követően kínáljuk majd a Fitpulira épülő szolgáltatásunkat cégeknek, amelyek szeretnék vállalati egészségprogramjukat új szintre emelni.

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

  • Fitpuli applikáció
  • Csapatkihívások
  • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Csapatkihívások
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!