Teszteld a Fitpulit! | Fitpuli
Oldal kiválasztása

Elérkezett a pillanat, hamarosan elérhetővé válik a Fitpuli alkalmazás iOS verziója. Ha van kedved aktívan részt venni a világpremierben, és az elsők között próbálnád ki vadiúj applikációnkat, nincs más teendőd, mint a posztban található linken jelentkezni tesztfelhasználónknak. Mivel számunkra kiemelten fontos a felhasználói élmény, annyit kérnénk majd Tőled cserébe, hogy adj nekünk visszajelzést a Fitpulival kapcsolatban (ez összesen 2 rövid online kérdőív kitöltését jelenti).

Ha iPhone-t használsz, és rendelkezel okoskarkötővel, itt a lehetőség, hogy kipróbáld a Fitpulit! Töltsd ki ezt a regisztrációs felületet, a többit pedig bízd ránk. Mi előkészítjük felhasználói fiókodat, és azonnal értesítünk, ha belevetheted magad az egészségfejlesztésbe.

A jelentkezés határideje 2018. március 8-a. Mivel most 200 főnek tudjuk biztosítani a tesztelést, ha betelik a létszám, előbb zárjuk a jelentkezéseket, szóval tényleg ne halaszd holnapra.

(Némi kiegészítő információ, hogy megkönnyítsük döntésedet: A Fitpuli ugyan ingyenesen elérhető lesz az AppStore-ban, azonban használata felhasználói előfizetéshez lesz kötve, amelyet a munkáltatók tudnak majd biztosítani munkavállalóiknak. A mostani tesztfelhasználói fiók a teljes funkcionalitású apphoz nyújt ingyenes hozzáférést, méghozzá időben korlátlanul, vagyis örök életre szól.)

Pin It on Pinterest