Oldal kiválasztása

Amikor a Fitpuli applikáció hivatalosan is elérhetővé vált mind az Apple AppStore-ban, mind pedig a Google Play-ben, és elkezdtünk lelkes tesztelőket gyűjteni, készítettünk számukra egy kérdőívet, ami az egészséghez kötődő alkalmazásokkal szembeni általános elvárásukat szerette volna feltérképezni. Íme az eredmények.

Ha csak két bekezdést szánsz a statisztikai elemzésre, ez a Te bejegyzésed. Minden mellébeszélést nélkülözve mutatjuk a legfontosabb következtetéseket. Az egészségappokkal kapcsolatos prioritások tekintetében a legjobban az adatok értékelése, értelmezése szerepelt, valamint jelentősebb igény mutatkozott a megoldási javaslatok iránt. Azért ez a mai digitális világban azért nem nevezhető irreális elvárásnak, ugye? Ugyanakkor például a családi/közösségi funkciók, az egészségügyi szolgáltatókkal való adatmegosztás lehetősége és a játékos szórakoztatás mérsékelt érdeklődést kapott.

Mégis, a legmegdöbbentőbb visszajelzés az volt (és ebben mindkét felhasználói csoport egyetértett), hogy siralmas pontszámmal értékelték munkahelyük egészségprogramjait. A válaszadók harmada 1-est osztott ki, míg csupán mintegy negyedük értékelte 4-es vagy 5-ös osztályzatra azokat az erőfeszítéseket, amelyeket cégük tesz az egészségük megőrzése érdekében. Nos, kedves munkáltatók, épp itt az ideje meghallani a dolgozók szavát!

Felmérésünk legfőbb eredményeit az alábbi infografikán részletesebben is bemutatjuk.

 

Pin It on Pinterest