Oldal kiválasztása

A munkahelyi egészség fejlesztéséről és annak számszerűsíthető hasznáról már többször írtunk a blogon. Itt volt az ideje, hogy a tettek következzenek! A Fitpuli csapata a Generali a Biztonságért Alapítvánnyal (GABA) pilot projektet indított a munkahelyi egészségért.

A 2018. április 9-én útjára indított program bő 2 hónapnyi ideje alatt 100 fő próbálja ki a Fitpuli alkalmazást, és teszteli valós munkahelyi környezetben. Ez számunkra értékes információkkal és visszajelzésekkel szolgál az alkalmazás további fejlesztéséhez, másrészről pedig támogatja az egészségmegőrzést, betegség-megelőzést, amit a GABA alapítványi céljai között definiált. Úgy hangzik, mint egy win-win szituáció, nemde?

Az újdonságok sora azonban itt nem áll meg. Az egyedi Fitpuli-fiókok mellé egy kis közösségi játékot is terveztünk, amelynek keretében a felhasználók a napi lépésszámukkal egyrészt egy közös célért küzdenek, másrészt 5-6 fős csapatokban egy virtuális térképen egymással versenyeznek.

Reméljük, ez a többletmotiváció képes hozzájárulni a rendszeres fizikai aktivitás növeléséhez, és ezáltal egy egészségesebb életmódhoz. Kíváncsian várjuk, hogyan teljesítenek tesztelőink. Egy azonban biztos. A lelkesedésükre nem lehet panasz.

Mi a magunk részéről nagyon örülünk, hogy kipróbálhatjuk ötleteinket, és az is biztos, hogy Lupi, az egészségőr kutyus ismét akcióba lendül. Hajrá!

 

Shares

Pin It on Pinterest

Share This