Teszteld a Fitpulit Androidon! | Fitpuli
Oldal kiválasztása

Ismét mérföldkőhöz érkeztünk, hamarosan elérhető a Fitpuli alkalmazás Android verziója is. Ha androidosként van kedved kipróbálni applikációnkat, nincs más teendőd, mint az ebben a posztban található linken jelentkezni tesztfelhasználónknak. Mivel számunkra továbbra is kiemelten fontos a felhasználói élmény, annyit kérnénk majd Tőled cserébe, hogy adj nekünk visszajelzést a Fitpulival kapcsolatban (ez összesen 2 rövid online kérdőív kitöltését jelenti).

Ha Android típusú operációs rendszert futtató mobilt használsz, és rendelkezel okoskarkötővel, itt a lehetőség, hogy kipróbáld a Fitpulit! Töltsd ki az alábbi regisztrációs felületet, a többit pedig bízd ránk. Mi előkészítjük felhasználói fiókodat, és azonnal értesítünk, ha belevetheted magad az egészségfejlesztésbe.

Kattints ide a regisztrációhoz!

A jelentkezés határideje 2018. április 13-a, péntek. Mivel hasonlóan az előző tesztelői körhöz, most is 200 főnek tudjuk biztosítani a tesztelést, ha betelik ez a létszám, előbb zárjuk a jelentkezéseket. Szóval tényleg ne halaszd péntek 13-ára, nehogy balszerencse érjen.

(Némi kiegészítő információ, hogy megkönnyítsük döntésedet: A Fitpuli ugyan ingyenesen elérhető lesz a Google Play-ben, azonban használata felhasználói előfizetéshez lesz kötve, amelyet a munkáltatók tudnak majd biztosítani munkavállalóiknak. A mostani tesztfelhasználói fiók a teljes funkcionalitású apphoz nyújt ingyenes hozzáférést, méghozzá időben korlátlanul, vagyis örök életre szól.)

Pin It on Pinterest