A Web Summit Startup szekciójában képviselte a Magyar Digitális Egészségügyi szektort a Fitpuli • Fitpuli

A Web Summit Startup szekciójában képviselte a Magyar Digitális Egészségügyi szektort a Fitpuli

A 2150 startup és több mint 1200 befektető részvételével zajlott eseményen a Fitpuli is bemutatkozott: a második rendezvénynapon a korai fázisú startupok ALPHA programjában jelentünk meg, és mutattuk be a tudományos alapokra épített applikációnkat.

Negyedik alkalommal szervezték meg Lisszabonban a 2009-es írországi indulása óta világhírűvé vált Web Summitot, amelyen az óriás techcégek közül többek között a Google, a Microsoft, az Amazon, továbbá az Európai Bizottság, a Wikipedia, vagy éppen Tony Blair volt brit miniszterelnök is megjelent. A háromnapos eseményre 160 országból látogattak el, és több mint 1200 előadás kapott helyet a gigantikus programban.

Ezek a számok jól mutatják a rendezvény fajsúlyát és a helyszíni kapcsolatépítés lehetőségét – ezért különösen nagy örömmel fogadtuk a szervezők döntését, amely alapján a Fitpuli a friss, ígéretes startupok számára fenntartott ALPHA csomagban kapott megjelenésilehetőséget. Ezen csomag kifejezetten a feltörekvő, nemzetközileg releváns témákkal foglalkozó startupok támogatását célozza, jelentősen kedvezményes részvételt biztosítva számukra.

„Helyszíni tapasztalataink megerősítik azt a globális trendet, miszerint egyre többen mozdulnak el a társadalmi felelősségvállalás és az általános jóllét kérdései  felé” – mondta el Békási Sándor, a Fitpuli társalapítója és termékfejlesztési vezetője. – „Ezen területek metszéspontja az egészség: a health & wellness szektor például önálló kiállítói területet is kapott. Mindez jól mutatja az egészségmegőrzés és -fejlesztés felértékelődését, különös tekintettel arra, hogy világszerte egyre nagyobb problémát jelent a munkaerőhiány és az értékes munkavállalók megtartása.”

A Fitpuli standjánál megoldásunk iránt érdeklődött többek között a Samsung, a Huawei és a Volkswagen. Rajtuk kívül több startuppal és növekedési fázisban lévő vállalkozással egyeztettünk partnerségről. – „A legtöbb esetben a Fitpuli határozott tudományos háttere és a bizonyítékokon alapuló digitális megoldásaink keltették fel az érdeklődést” – mondta Fügedi Gergely, a Fitpuli COO-ja. – „Egyértelmű, hogy a jövő az adatalapú megoldásoké. Az egészségügyben ez a big data megjelenése mellett a tudományos kutatásokra alapozott fejlesztést jelenti, hiszen ez biztosítja az alkalmazott módszerek megbízhatóságát.”

A Web Summit megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk:  a digitális alapokra helyezett munkahelyi egészségfejlesztés valós piaci igény. Terveink között szerepel, hogy a hazai terjeszkedés mellett 2020-ban több nyugat-európai országban is indítsunk pilot projekteket.

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

  • Fitpuli applikáció
  • Csapatkihívások
  • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Csapatkihívások
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!