A Fitpuli nyerte a „2019. Év Legjobb Startup Vállalkozása” díjat a Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton • Fitpuli

A Fitpuli nyerte a „2019. Év Legjobb Startup Vállalkozása” díjat a Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton

A Magyar Innovációs Alapítvány és a Magyar Innovációs Szövetség közösen, immár 28. alkalommal meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíj pályázatán összesen nyolc kategóriában díjaztak kiemelkedő műszaki, gazdasági és innovációs eredményeket. A Fitpuli a fiatal vállalkozások számára kiírt startup kategóriában szerepelt az első helyen, amely hatalmas megtiszteltetés, egyben értékes visszajelzés a csapat számára.

A Fitpuli egy digitális vállalati egészségprogram, amely az egészséges életmód szempontjából kulcsfontosságú 6 életterület (többek között a megfelelő mozgás, étkezés, alvásminőség és stresszkezelés) fejlesztésében támogat tudományosan igazolt módszerekkel. A programban elérhetők támogató videók, egyéni és csoportos kihívások, valamint a személyes adatelemzés révén ad motivációs visszajelzéseket. A Fitpuli a meglévő krónikus betegségek hatékonyabb menedzsmentjét is segíti, mindezt magas szintű adatbiztonság mellett.

„Ez volt az első nyílt pályázat, amelyen elindultunk az alapításunk óta” – mondta el Dr. Oláh Dániel, a Fitpuli Kft. társalapítója és ügyvezetője. – „Úgy éreztük, olyan fejlődési szakaszba léptünk, ahol már bátran megmérkőzhetünk más indulókkal. A 2019-es évet komoly fejlesztésekkel zártuk, és a piacon is jelentős növekedést értünk el. Mindez megerősített minket az indulásról való döntésben.”

„Komoly érdeklődéssel vártuk az eredményt, hittünk abban, hogy az egészség van olyan fontos téma, hogy felkelti a bírálók érdeklődését” – tette hozzá Dr. Békási Sándor, társalapító és termékfejlesztési vezető. – „A kiírásban foglaltak alapján ugyanis komplex módon, több szempont alapján értékelte a pályázatokat a zsűri: az innováció bemutatása mellett fontos tényezőként nevezték meg a gazdasági és piaci eredményt, illetve számos különböző referencia felmutatása is elvárás volt, beleértve vevőink és partnereink véleményét, szakvéleményeket, szakcikkeket és a médiában való megjelenést is.”

A Fitpuli speciális piaci résben fejleszt: egyesíti egyfelelől a vállalati egészségfejlesztés területét, ideértve annak orvos-szakmai hátterét és az életmódváltoztatás pszichológiai támogatását; másfelől a digitális okoseszközök és szoftverek piacát, a személyes egészségügyi és életmód-adatok elemzésével és személyre szabott visszajelzésével kombinálva. 2019-ben egy év alatt az induló 5 ezerről 30 ezerre növelték az eladott licenszeik számát, megnégyszerezték a bevételüket, miközben a csapatuk 12 főről immár több mint 20 főre bővült. 

„A nyugati országokban már néhány éve elindult, Magyarországon pedig most van felemelkedőben a vállalati egészségfejlesztés piaca” – emelte ki Oláh Dániel. – „A digitális megoldások azonban még itt is újdonságnak számítanak. Széles körű bevezetésük jelentősen olcsóbb, míg a megtérülésük egyértelmű, bizonyított és mérhető. Egy több ezer fős alkalmazotti létszámmal dolgozó nagyvállalatnak pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hányan és mennyi ideig betegek a cégnél – egészséges szokások kialakításával komoly termelékenység növekedés érhető el, mindez pedig a vállalati hangulatra is pozitív hatással van.”

A Fitpuli központi terméke a mobilalkalmazás formájában működő egészségprogram, amely jelenleg csak vállalati ügyfelek számára érhető el. A cég 2020-ban számos funkcióbővítés mellett a külföldi piacralépést készíti elő, ennek első lépéseként sikerrel zárták az osztrák weXelerate bécsi akcelerátor programját idén januárban, és aktívan tárgyalnak külföldi partnerekkel.

Kapcsolattartó:

Dr. Oláh Dániel
FitPuli Kft.
Ügyvezető
[email protected]
+36 30 369 2906

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

  • Fitpuli applikáció
  • Csapatkihívások
  • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Csapatkihívások
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!