fbpx

Funkciók & Szolgáltatások

Ismerd meg a FitPuli mobilalkalmazás funkcióit, melyek a segítségedre lesznek a mindennapokban, egészséged megőrzésében és fejlesztésében egyaránt.

Orvosi és életmód adatok

A Fitpuli egyik alapvető erőssége az orvos alapítókban és orvos végzettségű vezetőkben rejlik: minden, amit teszünk, a bizonyíték alapú gondolkodásmódunk eredménye. A szolgáltatás egésze tudományos kutatásokon alapul, keretrendszerét az amerikai Életmódorvostani Társaság ajánlása adja a munkahelyi egészségmegőrzésre vonatkozóan. A biztonságra is figyelünk, a legmagasabb szintű adatvédelmet a NAIH tagságunkban szereplő kritériumok adják.

Kompatibilitás fitnesz trackerekkel

Annyi digitális eszköz érhető el manapság, mint égen a csillag – és mint ilyen, az összeköthetőség kulcsfontosságúvá vált. A Fitpuli kialakításakor fontos szempont volt, hogy bármi amit csinálunk, jól együttműködjön a vezető digitális egészség platformokkal. Ennek eredményeképpen a megoldásunk kompatibilis a Fitbit termékekkel, az Apple Health-szel és a Google Fitnesszel is.

Földrajzi kötöttségek nélkül

A Fitpuli lelke egy mobilalkalmazás. Ez az app a legújabb digitális termékfejlesztési tudás és technológiák alapján készült a felhasználóknak, viszont nem tettük publikussá, így csupán ügyfeleink érhetik el minden előnyét. Az alkalmazáson belül egyszerre kezelünk orvosi és életmód adatokat, adunk különböző személyre szabható kihívásokat, programokat a usereknek, valamint osztunk meg velük tanácsokat az egészségügyi életminőségük javításáért.

Chat-szerű motivációs felület

Régóta tudjuk, hogy az ember leghűségesebb társa a kutya. Ezért a mi pulink, Lupi is az elsők között jelenik meg az appban mint egy jó személyi edző, aki felé bármilyen kérdéssel bizalommal lehet fordulni. Nincs olyan egészségügyi téma, amire ne tudná a tudományosan megalapozott helyes választ megadni.

Kondibérlet szindróma?

Hallottál már a tömeges kondibérlet szindrómáról? Azt írja le, amikor a cégek vezetői fitnesz kártyákat kezdenek el osztogatni az irodában, ami a nap végén annyit fog csak eredményezni, hogy az amúgy is sportos munkavállalók kapnak egy ingyen jegyet, általános egészségjavulás viszont nem várható tőle. Mi abban hiszünk, hogy nincs két azonos egészségügyi profil, ezért nem is lehet általános programokat kiírni. Helyette személyre szabott célokat segítünk kitűzni minden felhasználónak, amivel csökkenthetik a mindenki számára hátrányos táppénzes napjaik számát. 

Anonim kimutatások

A digitalizációnak nem csupán a hajnalán vagyunk már, hanem egyenesen benne a közepében. Az úr mostanra egyértelműen az adat lett, és az nyer, aki a leggyorsabban tudja a számára legfontosabb számokat kinyerni, majd azokból meghozni a jó döntéseket. A Fitpulinál sok adatot kezelünk külső és belső forrásokból is, ezekből pedig rendszeresen küldünk letisztult, aggregált kimutatásokat a cégvezetőknek. A munkavállalók kilétét ugyanakkor nem fedjük fel, nem kell attól tartani, hogy kényes információk szivárognának ki róluk.

Mire jó egy vállalati egészségprogram?

A jó főnökök tudják, hogy csak az egészséges munkavállaló lehet hatékony.

És az is egyértelmű, hogy minden cég a saját területén legfelkészültebb, motivált munkavállalókat szeretné tagjai közt tudni. A mai, igen kompetitív munkaerőpiacon ráadásul már nem elég a jónak tűnő bérezés, annál több kell ahhoz, hogy meg tudja tartani a jó embereit.

Mindez úgy érhet össze, ha a munkáltató kiemelten foglalkozik a munkavállalók egészségével is – túlmutatva a kötelező szűrések világán. Egy valóban hatékony egészségprogram nem csupán a vállalati kultúrához járul hozzá: egy WHO által készített kutatás szerint 3 éves időtávon minden elköltött 1 euro 1,4-4,7-szeresen térül meg, azaz a morális eredmények mellett gazdaságilag is igencsak megéri a befektetést.

 

A Fitpuli éppen egy ilyen, tudományos bizonyítékokon alapuló digitális munkahelyi egészségprogram.

Fontos jellemzője, hogy tökéletesen illeszkedik a vállalatok kötelező magyar foglalkozás-egészségügyi rendszerébe, teljesebbé és pontosabbá téve azt. Kettős küldetést végzünk: egyfelől a munkavállaló egészségének személyre szabott fejlesztését és megőrzését célozzuk, egyúttal a munkaadót is támogatjuk mérhető és alakítható

programokkal. Nagy figyelmet szentelünk a megelőzésnek, aminek hatására a Fitpuli kimutathatóan csökkenti a betegségek okozta vállalati kiadásokat, valamint különböző beépített kihívásaival erősíti a munkavállalói közösséget.

Mindez munkavállalónként kevesebbért, mint egy kávé ára!