Mutasd a dashboardod, megmondom, ki vagy • Fitpuli

Mutasd a dashboardod, megmondom, ki vagy

Admin • 2019.12.04

(A Fitpulit általánosan bemutató bejegyzésünk itt található.)

Az életmódunkkal kapcsolatos egyik legfontosabb adat, hogy mire fordítjuk azt a bizonyos rendelkezésre álló 24 órát, mégis alig van olyan megoldás, ami segít ennek mérésében. És valljuk be, amíg ez bármilyen módon kézi adatrögzítést igényel, ki az, aki nem sajnálja rá a drága időt, hogy bepötyögje, épp bevásárolni ment. Ideje volt hát előállni egy olyan megoldással, ami teljesen automatikusan kategorizálja jellemző napi tevékenységeinket.

Te csak csináld, mi majd mérjük

A Fitpuli Dashboardja pont ezt teszi. Az előre megadott adatok és a mobiltelefon GPS-koordinátái, valamint az okoskarkötő, fitnesz tracker mérései alapján automatikusan 6 kategóriába sorolja napi tevékenységeinket: ezek a munka, az utazás, az otthon töltött idő, a sport, az alvás és a szabadidő. Mindezt úgy, hogy érdemben nem befolyásolja a telefon akkumulátoridejét. Ugyan a számítások nem lesznek tűpontosak, hiszen a mintavétel nem folyamatos, arra azonban bőven elegendőek, hogy legyen egy jó összehasonlítási alapunk.

A Dashboard segít, hogy összehasonlíthatóvá váljanak a napjaink. Minden egyes eltelt 24 óra esetében megmutatjuk, az eddig mért átlagtól milyen eltéréseket, kilengéseket tapasztaltunk, és ez hozzájárul a közérthető, trendszerű elemzésekhez. Ez a technika segít tudatosabban megélni a napokat, és tippeket ad ahhoz, hogy a felhasználók hogyan tudnak rendszeresebb, kiegyensúlyozottabb életvitelt folytatni. Ez kiindulási alap egy egészségtudatosabb életmód irányába.

Minden adatod csak a tiéd

Persze rögtön felmerül az adatbiztonság kérdése, egy közelmúltbeli sajnálatos adatszivárgás erre is felhívta a figyelmet. A Strava fitneszappból kikerültek a felhasználók GPS adatai, és ez igen kellemetlen helyzetbe hozta az amerikai hadsereget, mivel a katonai felhasználók által bejárt edzésútvonalak is napvilágra kerültek, felfedve ezzel titkos katonai létesítményeket.

Ennek kapcsán szeretnénk leszögezni, hogy a Fitpuliból senkihez sem kerülnek adatok. Hiába biztosítja az alkalmazás licenszét a munkáltató, a munkavállalók adatai semmiképp sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, beleértve az illető saját cégét is. Ennek érdekében a Fitpuliban a lehető legfejlettebb adatbiztonsági technikát használjuk.

A Fitpuli Dashboardjához hasonló rutinszerű, automatikus mérés eddig hiányzott a piacon lévő, életmódra fókuszáló alkalmazásoknál, pedig ez nagymértékben hozzájárul, hogy jobban megismerjük az egyéni nehézségeket. Célunk, hogy egy minél átfogóbb szemléletű, akár gyökeres változásra is sarkaló megoldást kínáljunk. Ehhez pedig a Dashboard egy jó kezdet.

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

  • Fitpuli applikáció
  • Csapatkihívások
  • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Csapatkihívások
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!