Rólunk • Fitpuli

Rólunk

Miért hoztuk létre a Fitpulit?

Orvosként első kézből tapasztaltuk, hogy a legtöbb ember akkor kezd el foglalkozni az egészségével, amikor már baj van vagy közel a baj. Az egészségtelen életmód miatt kialakuló betegségekkel szemben sokszor pont az aktív munkavállalók a legvédtelenebbek, pedig rengeteg bizonyítottan hatékony módszer létezik ezek megelőzésére. Mivel az életünk harmadát munkában töltjük, az egészségtudatos életmód kialakításának a munkahely nemcsak része, hanem meghatározó színtere lehet.

És ez a munkaadónak és a munkavállalónak ugyanúgy érdeke.

Így született meg a Fitpuli digitális munkahelyi egészségprogram ötlete. Egy olyan átfogó egészségfejlesztési keretrendszert szerettünk volna létrehozni, amely egyszerre segít a dolgozók fizikai és mentális egészségének fenntartásában és a vállalati hatékonyság növelésében. Virtuális egészségőrünk, Lupi, mára több mint 25.000 felhasználó alvásminőségét, hangulatát, edzési szokásait, táplálkozását és stressz-szintjét figyeli, olyan vállalatoknál, mint az UNION Biztosító, a Nemzeti Közművek vagy a Budapest Bank.

Amire büszkék vagyunk

5+

milliárd lépés

30.000

eladott licenc

379

millió forint befektetés

15+

fős csapat

10+

év szakmai tapasztalat

Díjak és minősítések

Kik vagyunk

Dr. Oláh Dániel M.Sc.

Co-Founder & Chief Executive Officer

Dr. Békási Sándor M.Sc.

Co-Founder & Chief Product Officer

Faller Richárd

Co-Founder & Chief Technology Officer

Dr. Fügedi Gergely M.Sc., Ph.D.

Chief Operating Officer

Szalai Zsófi

Chief Revenue Officer

Krasnyánszki László

Lead Developer

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!

Kapcsolat

  • Fitpuli Kft. 9024 Győr, Katód utca 6. 1. em. 3.
  • E-mail: [email protected]
  • Telefon: +36 30 369 2906

Üzenj nekünk!