Felhasználóknak • Fitpuli

Felhasználóknak

Mire jó a Fitpuli app?

Röviden: a nap 24 órájában segít, hogy nyomon követhesd és javíthasd az egészséged, a hangulatod, a teljesítményed és az életminőséged. Az alkalmazásban megtalálod az orvosi és életmódadataidat, személyre szabható kihívásokat és célkitűzéseket, valamint hasznos tippeket és tanácsokat az eredményesebb, kiegyensúlyozottabb mindennapokért.

És ez még nem minden:

  • Szinte minden népszerű digitális eszközzel és egészségplatformmal összeköthető, köztük a Fitbittel, az Apple Health-szel és a Google Fitnesszel is

  • Lupi, a virtuális egészségőr pulink hűséges társad lesz az egészségesebb életmód felé vezető úton és mindig naprakészen tart értesítésekkel, tanácsokkal és emlékeztetőkkel

  • Nyugodtan ránk bízhatod az adataidat: az alkalmazás a legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítja a NAIH által kiadott kritériumok szerint

Hogyan működik?

Minden, amit a Fitpuli digitális egészségprogramjáról tudnod kell, két percben.

Kipróbálnád?

A munkahelyed előfizető? Akkor nincs más dolgod mint letölteni az alkalmazást az okostelefonodra és megadni pár személyes adatot. A többit bízd Lupira!

Még nincs Fitpulitok? Nézd meg a céges csomagajánlatainkat és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a számotokra legkedvezőbb előfizetési opciót!

Töltsd le a Fitpuli appot!

Miben segít a Fitpuli?

Légy képben

A Fitpuli főoldalán találod az adott napi összteljesítményedet minden, az egészséges életmód szempontjából kulcsfontosságú kategóriában. Nézd meg, mennyit mozogtál, ellenőrizd a vízfogyasztásodat, vagy add meg a testsúlyodat és vezess hangulatnaplót, hogy még teljesebb képet kapj az életmódodról! Így nem múlik el nap, hogy ne tennél egészségedért.

Mérj

A hat pillérre épülő keretrendszerünk területről területre mutatja be, hogyan javíthatod és őrizheted meg az egészségedet. Kapcsold össze az appot az okoskarkötőddel vagy fitnesz trackereddel és haladj lépésről lépésre! Mozogj többet, aludj jobban, táplálkozz kiegyensúlyozottabban és szabadulj meg a stressztől és a káros szenvedélyeidtől a közösség támogató erejével!

Fejlődj

A Fitpuli izgalmas, személyre szabott kihívásokkal segít a kitűzött céljaid elérésében. Javítsd a testtartásodat és a közérzetedet Béres Alexandra Office Gym-edzéstervével, találd meg és gyakorold a kedvenc jógapózod – akár a gép előtt ülve – és szabadulj meg a stressztől a Mindfulness modul relaxációs gyakorlatai segítségével!

Naplózz

Az egészségnaplók segítségével rögzítheted és elemezheted a vérnyomásodat, a pulzusodat és a vércukrodat, vagy akár tájékoztató látás- és hallásvizsgálatot is végezhetsz. Sőt, a laborleleteddel kapcsolatban is kaphatsz pár hasznos támpontot.

 

Pontosíts

A profilodban lehetőséged van a korábbi betegségeid, a családban előforduló betegségek és a rendszeresen szedett gyógyszereid megadására. Sőt, az allergiáidat, a kávéfogyasztásodat és a táplálkozási szokásaidat is felviheted, hogy még inkább testre szabhasd az alkalmazást!

Szokj le a dohányzásról

Tippek, emlékeztetők és egy jó adag motiváció, hogy a saját szokásaid és céljaid mentén haladhass a füstmentes élet felé vezető úton.

Jógázz

Ismerd meg a jóga alapjait, a teljes jógalégzést, a kímélő testtartást, plusz egy csomó trükkös és kevésbé trükkös gyakorlatot, amiket akár a gép előtt, minimális mozgásigénnyel is végezhetsz!

Bízd magad Lupira

Lupi, a Fitpuli egészségőr pulija mindig készen áll, hogy segíthessen: motivál, emlékeztet és személyre szabott visszajelzést ad, hogy hatékonyan alakíthasd ki az egészségesebb szokásaidat – és be is tartsd őket.

Mit mondanak rólunk mások?

Örömmel vettem részt a játékban. Köszönjük a lehetőséget. A COVID alatt ez most nagyon kellett. Remélem, hogy jövőre is lesz ilyen aktivitás.

Cukorbeteg vagyok. Gyakran kellene vezetnem a mért cukraim. Ennyire szerethető felületet még nem használtam. A kollégáimmal beszéltem róla, hogy ők miket használnak; nekem a vércukor naplótok nagyon bejött, meg persze a laborlelet-elemző is. Hajrá nektek is a fejlesztéshez!

Örülök, hogy kipróbálhattam a Pulit. A Facebookon régóta követem. Remélem, hogy lesz alkalmam máskor is játszani. Szeretnék életmódot váltani, eddig ez jött be nekem a legjobban. A cégen belül a többi részleggel is jó lenne kicsit versengeni.

Nagyon érdekes volt, még nem láttam korábban ennyire jó csapatjátékot a cégnél! Remélem, hogy jövőre is lesz valami hasonló. Köszönöm!

Nagyon jól szórakoztunk és jó volt ötleteket is cserélni, hogy ki miképp csinálja a programot: videók megosztása, túratippek stb.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!