Felhasználóknak

Mire jó a Fitpuli app?

Röviden: a nap 24 órájában segít, hogy nyomon követhesd és javíthasd az egészséged, a hangulatod, a teljesítményed és az életminőséged. Az alkalmazásban megtalálod az orvosi és életmódadataidat, személyre szabható kihívásokat és célkitűzéseket, valamint hasznos tippeket és tanácsokat az eredményesebb, kiegyensúlyozottabb mindennapokért.

És ez még nem minden:

  • Szinte minden népszerű digitális eszközzel és egészségplatformmal összeköthető, köztük a Fitbittel, az Apple Health-szel és a Google Fitnesszel is

  • Lupi, a virtuális egészségőr pulink hűséges társad lesz az egészségesebb életmód felé vezető úton és mindig naprakészen tart értesítésekkel, tanácsokkal és emlékeztetőkkel

  • Nyugodtan ránk bízhatod az adataidat: az alkalmazás a legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítja a NAIH által kiadott kritériumok szerint

Hogyan működik?

Minden, amit a Fitpuli digitális egészségprogramjáról tudnod kell, két percben.

Kipróbálnád?

A munkahelyed előfizető? Akkor nincs más dolgod mint letölteni az alkalmazást az okostelefonodra és megadni pár személyes adatot. A többit bízd Lupira!

Még nincs Fitpulitok? Nézd meg a céges csomagajánlatainkat és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a számotokra legkedvezőbb előfizetési opciót!

Töltsd le a Fitpuli appot

Miben segít a Fitpuli?

Légy képben

A Fitpuli Dashboardja 6 kategóriába sorolja napi tevékenységeidet, hogy pontosan lásd, mennyi időt töltesz munkában, utazással, otthon, sporttal, alvással és szórakozással. Vagyis összehasonlíthatóvá teszi a mindennapjaidat, segít nyomon követni a szokásaidat, és ha kell, tippeket ad, hogyan javíthatsz rajtuk.

Mérj

Minden életmódadatod egyetlen, jól átlátható felületen. Kapcsold össze az appot az okoskarkötőddel vagy fitnesz trackereddel és figyeld, hány lépést és hány emeletet tettél meg, hány percet töltöttél aktívan és mennyit aludtál. A testsúlyod és a hangulatod megadásával még teljesebb képet kaphatsz magadról, kívül-belül.

Fejlődj

Az adataid mérése csupán az egyik módja az egészséged megőrzésének: a Fitpuli izgalmas, személyre szabott kihívásokkal és rövid, bárhol végezhető relaxációs gyakorlatokkal is segít a céljaid elérésében. Javítsd a testtartásod és a közérzeted a Béres Alexandrával készült Office Gymmel, találd meg (és gyakorold) a kedvenc jógapózod vagy nyugtasd meg az elmédet egy 5-10 perces mindfulness kihívással!

Naplózz

Az egészségnaplókban rögzítheted és elemezheted a vérnyomásod, pulzusod, vércukrod és számos további szervezeti értékedet

 

Pontosíts

A profilodban lehetőséged van a korábbi betegségek, rendszeresen szedett gyógyszerek és gyógyszerérzékenység megadására. Sőt, az ételallergiáidat, a kávéfogyasztásodat és a táplálkozási szokásaidat is megadhatod.

Szokj le a dohányzásról

Személyre szabott tippekkel és emlékeztetőkkel segítünk, hogy a saját szokásaid és céljaid mentén haladhass a füstmentes élet felé vezető úton.

Jógázz

Ismerd meg a jóga alapjait, a teljes jógalégzést, a kímélő testtartást, plusz egy csomó trükkös és kevésbé trükkös gyakorlatot, amiket akár a gép előtt, minimális mozgásigénnyel is végezhetsz!

Mit mondanak rólunk mások?

Forbes

Szakképzett munkaerőből hiány van, a cégeknek elemi érdeke kívánja, hogy a munkavállalója a lehető legegészségesebb legyen, ne hiányozzon, és rendesen el tudja végezni a munkáját.

G7

Az app elkötelezettséget növelő, megtartó szerepe nem elhanyagolható a mostani munkaerőhiányos időszakban.

HRPWR.hu

A Fitpuli a meglévő krónikus betegségek hatékonyabb menedzsmentjét is segíti, mindezt magas szintű adatbiztonság mellett.

Portfolio

A Fitpuli egy teljesen új opciót hozott be az általános munkaegészségügyi vizsgálatok mellé a munkáltatóknak.

Business Class

A hagyományos orvoslásban ráadásul még nincs jelen az, ami a Fitpuli erőssége, hogy egyszerre kezeli az orvosi és az életmódbeli paramétereket.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!