Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld • Fitpuli

Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld

Admin • 2019.12.04

(A Fitpulit általánosan bemutató bejegyzésünk itt található.)

A Fitpuli egyik leghangsúlyosabb része az életmóddal foglalkozik, így ennek a témának egy egész modult szenteltünk az alkalmazáson belül. Mivel célunk továbbra is egy olyan platform meghonosítása, amely együtt kezeli az életmódra vonatkozó adatokat az orvosi paraméterekkel, igyekeztünk egy egyszerű, jól átlátható felületet kialakítani. Ez a modul értelemszerűen akkor működik a legjobban, ha az apphoz okoskarkötő, fitnesz tracker kapcsolódik.

Az életmód modul áttekintő nézetén bemutatjuk, milyen paramétereket vizsgálunk. A trackerből származó, automatikusan mért adatok a lépésszám, a megtett emeletek száma, az aktív percek és az alvás. Minden adattípus esetében a továbblépéskor részletesen bemutatjuk a teljesítmény alakulását, napi ingadozását. Az életmód két további jellemzőjét, a testsúlyt és a hangulatot a felhasználó saját maga tudja megadni, így még teljesebb kép alakítható ki az életmódról.

Versenyezz magaddal!

Fontos, hogy mindenkit saját magához hasonlítunk, saját kontextusában értelmezünk. Amennyire általánosan elterjedt például a napi 10.000 lépés, mint elérendő cél, annyira lehet ez félrevezető vagy elkedvetlenítő hatású is. Hiszen miért ne lehetne sikerként elkönyvelni a napi 8.000-es lépésszámot, ha azt 4.000-ről indulva, tudatos odafigyelés mellett sikerült elérni? A Fitpuliban támogatjuk a reális célkitűzéseket, és segítjük ezek lépésről lépésre történő elérését. Számunkra ez jelenti a személyre szabott szolgáltatás alapját.

A Fitpuli működését logikailag az alábbi láncolatra építettük fel. Elsőként hozzászoktatjuk a felhasználót a tracker rutinszerű használatához, mivel az a legfontosabb, hogy az adatok folyamatosan rendelkezésre álljanak. Ezt követően meghatározzuk az alapvonalat, vagyis minden paraméter esetében lemérjük, a jelenlegi életmód mellett milyen teljesítményről van szó. Ezután erre a kiindulási állapotra alapozva kezdhetjük az egészség fejlesztését, a kitűzött célok irányába történő elindulást. Ennek tempója mindenkinél más és más.

Ha ezen az úton támogatásra van szükséged, Lupi rögtön készen áll, hogy segítő mancsot nyújtson. Minden paraméter oldalán infógombokat helyeztünk el, ami tippeket ad a fejlődéshez. A Fitpuli mindig a pozitívumokra koncentrál, ösztönző attitűdjével tartós változásokat akarunk elérni, nem pedig hirtelen fellángolásokat. Mivel azok hamar tovatűnnek.

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

  • Fitpuli applikáció
  • Csapatkihívások
  • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Csapatkihívások
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!