340 millió forint befektetést kapott a Fitpuli, a digitális vállalati egészségprogramot fejlesztő magyar startup

“Hiszünk abban, hogy a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon jelentős értéket teremthet a Fitpuli. Mivel mind a munkáltatók, mind pedig a munkavállalók számára egyre inkább kiemelt téma az egészség, szolgáltatásunk képes ezeket a valós igényeket egészségnyereségbe fordítani. Célunk, hogy a hazai tapasztalatok alapján és a tőkebefektetésnek köszönhetően a közeljövőben kilépjünk a régiós piacra” – nyilatkozta Dr. Oláh Dániel, a FitPuli Kft. ügyvezetője.

A magyar piacon elsőként megjelent digitális vállalati egészségprogram tudományos kutatásokra épül, és az elmúlt időszakban komoly szakmai és tartalmi fejlesztésen esett át. A magvető fázisú forrásbevonásnak köszönhetően a Fitpuli alkalmazás további, folyamatos fejlesztése vált biztosítottá. Orvos társalapítói fontosnak tartják, hogy egyszerre támogatja az egészséges életmód kialakítását, illetve az esetlegesen fennálló krónikus betegségek hatékonyabb kezelését.

A Fitpuli egy platformon gyűjti a felhasználó összes digitális alkalmazása és viselhető kiegészítője által mért adatokat, és ezt összekapcsolja az orvosi paraméterekkel, így képes személyre szabott visszajelzéseket adni. Látással és hallással kapcsolatos szűrővizsgálatokat is el tud végezni, valamint a laborleletek értelmezésében is támogatást nyújt.

A felhasználók a nagyvállalati ügyfeleken keresztül kapnak hozzáférést az alkalmazáshoz. Így a munkáltatók átfogó képet kaphatnak dolgozóik globális egészségi állapotáról, az adott vállalat által bevezetett egészségprogramok eredményességéről és az egészségfejlesztési lehetőségekről. A Fitpuli adatvédelmi megoldásai garantálják, hogy a titkosított, egyedi személyes adatokhoz csakis az adott felhasználó férjen hozzá, a vállalatokhoz tehát kizárólag a trendeket bemutató, aggregált, anonim adatok juthatnak el.

Kapcsolattartó

Dr. Oláh Dániel
FitPuli Kft.
Ügyvezető
www.fitpuli.com
daniel@fitpuli.com

 

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

 • Fitpuli applikáció
 • Csapatkihívások
 • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

 • Fitpuli applikáció
 • Professzionális attitűdvizsgálat
 • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

 • Fitpuli applikáció
 • Professzionális attitűdvizsgálat
 • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

 • Fitpuli applikáció
 • Professzionális attitűdvizsgálat
 • Csapatkihívások
 • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
 • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!