MagyarBrands: A Fitpuli 2021-ben két díjat is kapott • Fitpuli

MagyarBrands: A Fitpuli 2021-ben két díjat is kapott

Lola Bodnár • 2021.11.24

A MagyarBrands tizenkét éve díjazza a legeredményesebb magyar márkákat. A Fitpuli idén sorozatban másodjára kapott elismerést. Ráadásul 2021-ben két kategóriában is ott lehettünk a legjobbak között. Kiváló fogyasztói márka, kiváló innovatív márka – már a hangzásuk is megtisztelő. Ez a MagyarBrands két kategóriája, melyben a Fitpuli 2021-ben a legjobbak közé kerülhetett. 

Az Innovatív Márka kategóriájában azok kaphatják meg a MagyarBrands elismerést, akik meglévő termékeiket folyamatosan megújítják és/vagy olyan új termékeket vagy szolgáltatásokat fejlesztenek. Olyan cégek, amelyek megváltoztatnak fogyasztói szokásokat vagy épp új igényeket elégítenek ki. Mindezt a társadalmi hasznosság érdekében teszik.. Az új technológiák alkalmazásáért, egyedi értékesítési csatornák, szervezeti megoldások és marketingeszközök használatáért is járhat a díj. Ebben a kategóriában a Fitpuli már 2020-ban is díjat kapott. Idén a Fitpuli duplázni tudott. Mindezt olyan márkák mellett szerepelve, mint a Béres, a Gepida, a MarkMyProfessor, a Nanushka, a Sarki Fűszeres vagy a Vegyél Hazait

A MagyarBrands programban csak magyar tulajdonú, vagy Magyarországon, magyarok által “gyártott”, és pénzügyileg stabil termékek jöhetnek szóba. Emellett pedig sokrétű értékelési szempontok mentén választják ki a díjazottakat. A Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában vizsgálják a márkák reputációját, azaz azt, hogy milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében. De a márkaépítés mikéntje is egy az értékelési szempontok között. De megnézik azt is, hogy mennyi ideje létezik a márka, valamint, hogy milyen az ismertsége és kedveltsége. A díjazottak kiválasztásánál ezen kívül azt is figyelembe veszi a szakértői bizottság, hogy az elismerést megkapó márkák gondoskodó vállalatok is legyenek. Ebben a kategóriában is díjazták a Fitpulit. Ráadásul olyan márkák mellett, mint az Alföldi Cipő, a Boci, a Cardo, az Élet és Irodalom, a Jókenyér, a Pick vagy a Zsolnay.

A díjról

A MagyarBrands program 2009 óta, azaz tizenkét éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Három kategóriában díjaznak: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka. A díj az elmúlt években a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje is lett. 

„A pandémia – az élet oly sok területéhez hasonlóan – a vásárlói elvárásokat is alaposan módosította. Az ismertség, a kedveltség, az ár mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan értékek, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés és a támogatás. Ez a tendencia a hazai márkák körében is jól érzékelhető: nem csak eladni, hanem adni, segíteni is akarnak. A márkák ma már nem csak a vevőhöz, hanem az Emberhez is szólnak. Az elismerő gratuláció ezért is jár a legjobbaknak” – mondta el dr. Serényi János, a MagyarBrands program elnöke. 

A MagyarBrands díj szakmai bizottsága hangsúlyozza azt is: a járvány nyomán a hazai termékek, a hazai márkák egyre keresettebbek itthon. A magyarok bíznak ezekben a márkákban, szeretik, ha egy márka magyar. A MagyarBrands Programnak pedig küldetése is, hogy ráirányítsa a fogyasztók és a piac figyelmét a legsikeresebb, leginnovatívabb, legnépszerűbb magyar márkákra, termékekre és szolgáltatásokra.

Az összes díjazott listája itt olvasható.

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

 • Fitpuli applikáció
 • Csapatkihívások
 • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

 • Fitpuli applikáció
 • Professzionális attitűdvizsgálat
 • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

 • Fitpuli applikáció
 • Professzionális attitűdvizsgálat
 • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

 • Fitpuli applikáció
 • Professzionális attitűdvizsgálat
 • Csapatkihívások
 • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
 • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!