fbpx

Bréking! Béres Alexandra a Fitpuli mozgásszakértője

Éppen ezért nagyon megtisztelő számunkra, hogy a Fitpuli mozgásmodulját Béres Alexandra fitnesz világbajnok, a mozgásprogramok leghitelesebb hazai szakértője állította össze

Modern munkahelyi egészségprogram nem létezhet jól működő mozgásfejlesztés nélkül. Az életmód fontos részeként a Fitpuli alkalmazás jelenleg is nagy hangsúlyt fektet a fizikai aktivitásra, támogatja a kitűzött célok elérését, ugyanakkor úgy gondoltuk, érdemes volna tovább mennünk.

Így született meg a Kihívások funkció, amely a mozgás mellet még két további területet dolgoz fel egy-egy 28 napos intenzív program keretében (bővebb információk hamarosan). A 4 hét során minden egyes nap az adott témakör egy újabb szeletét ismerhetik meg a Fitpuli felhasználók, és építhetik be napi rutinjukba. Hisszük, hogy így könnyebb egy lépést tenni az egészségesebb életmód felé.

A mozgással kapcsolatos kihívás teljesítése során felhasználóink naponta egy-egy újabb 2-3 perces videót kapnak, amelyen Alexandra akár irodai környezetben is könnyedén elvégezhető gyakorlatokat mutat be. Persze, ettől a napi 2-3 perctől még nem lesz senki világbajnok, a videók mellé adunk egy használati útmutatót is, miből mennyit és hogyan érdemes végezni, hogy egy minden nap más-más izomcsoportra fókuszáló félórás átmozgató edzés kerekedjen ki belőle.

A napi videók egymásra épülve hetente, illetve a teljes anyag egyben elvégezve egy teljes edzéstervet ad ki, így a megszerzett tudással később akár komolyabb edzések is összeállíthatók. Úgy gondoljuk, a Fitpuli Kihívások mozgásmodulja a már meglévő funkciók kiegészítéseként széles körben képes csökkenteni a mozgásszervi problémák előfordulásának esélyét, és oldja a munkahelyi stresszt.

Köszönjük Alexandra segítségét, nyitottságát a Fitpuli iránt, a közös munka számunkra nagyon motiváló. Végezetül íme néhány fotó a forgatásról.