Bréking! Béres Alexandra a Fitpuli mozgásszakértője • Fitpuli

Bréking! Béres Alexandra a Fitpuli mozgásszakértője

Éppen ezért nagyon megtisztelő számunkra, hogy a Fitpuli mozgásmodulját Béres Alexandra fitnesz világbajnok, a mozgásprogramok leghitelesebb hazai szakértője állította össze

Modern munkahelyi egészségprogram nem létezhet jól működő mozgásfejlesztés nélkül. Az életmód fontos részeként a Fitpuli alkalmazás jelenleg is nagy hangsúlyt fektet a fizikai aktivitásra, támogatja a kitűzött célok elérését, ugyanakkor úgy gondoltuk, érdemes volna tovább mennünk.

Így született meg a Kihívások funkció, amely a mozgás mellet még két további területet dolgoz fel egy-egy 28 napos intenzív program keretében (bővebb információk hamarosan). A 4 hét során minden egyes nap az adott témakör egy újabb szeletét ismerhetik meg a Fitpuli felhasználók, és építhetik be napi rutinjukba. Hisszük, hogy így könnyebb egy lépést tenni az egészségesebb életmód felé.

A mozgással kapcsolatos kihívás teljesítése során felhasználóink naponta egy-egy újabb 2-3 perces videót kapnak, amelyen Alexandra akár irodai környezetben is könnyedén elvégezhető gyakorlatokat mutat be. Persze, ettől a napi 2-3 perctől még nem lesz senki világbajnok, a videók mellé adunk egy használati útmutatót is, miből mennyit és hogyan érdemes végezni, hogy egy minden nap más-más izomcsoportra fókuszáló félórás átmozgató edzés kerekedjen ki belőle.

A napi videók egymásra épülve hetente, illetve a teljes anyag egyben elvégezve egy teljes edzéstervet ad ki, így a megszerzett tudással később akár komolyabb edzések is összeállíthatók. Úgy gondoljuk, a Fitpuli Kihívások mozgásmodulja a már meglévő funkciók kiegészítéseként széles körben képes csökkenteni a mozgásszervi problémák előfordulásának esélyét, és oldja a munkahelyi stresszt.

Tekintettel a 2020. évben megjelent járványhelyzetre, a Fitpuli csapatával úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük az applikáción belül „Office Gym” modulként szereplő mozgásprogramot a nagyközönség számára is – ezzel támogatva minden home office-ba vonult munkavállalót. A videókat megtalálhatjátok a Fitpuli Youtube csatornáján – jó egészséget és frissítő mozgást kívánunk mindenkinek!

Köszönjük Alexandra segítségét, nyitottságát a Fitpuli iránt, a közös munka számunkra nagyon motiváló. Végezetül íme néhány fotó a forgatásról.

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

  • Fitpuli applikáció
  • Csapatkihívások
  • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Csapatkihívások
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!