fbpx

Két újabb kihívás a láthatáron!

Kutatások szerint a munkahelyi stressz az egyik leggyakrabban előforduló egészségre veszélyes ártalom, amely a munkavállalókat érinti. Épp ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne az egyik kihívásunkban ezt a témakört kicsit alaposabban kibontanunk. A stresszkezeléssel, tudatos jelenléttel foglalkozó modulban olyan technikákat sajátíthatnak el vállalkozó kedvű felhasználóink, amelyek segítenek megküzdeni a mindennapok ránk nehezedő nyomásával.

A modul szakértője Dr. Márky Ádám orvos, a mindfulness hazai egyik legismertebb képviselője, aki 2018-ban az Amerikai Életmódorvostani Társaság által elismert életmódorvostani szakvizsgát szerzett, a kontinens első 10 orvosának egyikeként. Ádám rövid napi videóbejegyzéseiben, illetve heti gyakorlataiban olyan relaxációs megoldásokat mutat be, amelyek nem csupán érzéseinkre, hanem testünkre is jótékony hatást gyakorolnak.

Másik kihívásunk a helyes táplálkozással foglalkozik. Felhasználóink visszajelzése alapján az egészséges étkezés az egyik legnagyobb nehézség a mindennapi rutinban. Mindannyian ismerjük, milyen eredménnyel jár a rohanó napi ritmusban minél hamarabb elfogyasztani egy-egy könnyen elérhető ételt. Modulunk segítségével azonban a kihívás résztvevői a saját maguk által megadott preferenciák alapján olyan étrendet állíthatnak össze, amely jobban illeszkedik személyes egészségcéljukhoz.

Az étrend modul szakmai hátterét Kovács Judit dietetikus biztosítja, aki számos kiadvány, műsor és program vezető szakértőjeként nagy tapasztalattal rendelkezik az egészséges táplálkozás témakörében. Judit a modult úgy állította össze, hogy abban minden étkezés előre tervezhető, és tartalmazza a tápanyagokkal kapcsolatos legfontosabb információkat. Az app az adott ételekhez bevásárlólistát is képes készíteni, hogy ez se legyen gátja a sikernek.

Reméljük, a Fitpuli újabb funkciói elnyerik majd tetszéseteket, és velünk tartotok majd a 28 napos kihívások teljesítésében!