fbpx

Így készült a Fitpuli videó

Mivel a digitális egészségprogramok témaköre egy erősen formálódóban lévő terület, innovatív gondolkodású, széles látókörrel rendelkező szakértőket gyűjtöttünk egybe, hogy létrehozzuk, és folyamatosan csiszoljuk a Fitpulit.

Ezért is volt különösen inspiráló számunkra, hogy a szolgáltatást bemutató videónk kapcsán a Vígszínház két fiatal művészével dolgozhattunk együtt. Bach Kata és Wunderlich József nem csupán korosztályuk legtehetségesebbjei közé tartoznak, hanem egy családot alkotnak, amely érték számunkra is kiemelt fontosságú.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalták: hangjukat adják a Fitpuli animációihoz, amelyből az első, hosszabb videó már el is készült. Ezt további négy rövidebb fogja követni hamarosan. Az eredményt ítélje meg mindenki saját maga, íme:

Köszönjük Kata és József lelkesedését és hihetetlen profizmusát, amellyel hozzájárultak a Fitpuli bemutatásához. Természetesen Így készült cikk aligha képzelhető el stábfotók nélkül, álljon itt néhány közülük (fotók: Dr. Kovács Bernadett).

Bach Kata 1990-ben született Kiskunfélegyházán, Dunapatajon nőtt fel. 2010–2015 között a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója volt Marton László és Hegedűs D. Géza osztályában. Végzését követően a Bodó Viktor-féle Szputnyik Hajózási Társaság, majd 2015-től a Vígszínház tagja. Jelenlegi szerepei Szonya a Bűn és bűnhődésben, Anna a Baalban, Natasa a Háború és békében, Portia A velencei kalmárban és Rosaline a Lóvátett lovagokban, a legújabb évadban pedig az Anna Karenina címszerepe vár rá. A legtöbben a kultstátuszú VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan emblematikus Tinta Évájaként ismerhetik. Pályájáról ebben a HVG interjúban mesél.

Wunderlich József 1989-ben született Pécsett. Már háromévesen zeneóvodába járt, a zene mindmáig meghatározó szerepet tölt be életében. 2013-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Novák Eszter és Selmeczi György osztályában, és ebben az évben lett a Pécsi Nemzeti Színház tagja. 2015-ben a budapesti Vígszínházba szerződött, amelyben jelenleg Razumihint játssza a Bűn és bűnhődésben, Biront a Lóvátett lovagokban, a Bádogembert az Óz, a csodák csodájában, a címszereplőt a Baalban, a Rádióst A padlásban, Andrejt a Háború és békében, Ippolitot A Félkegyelműben és Bokát A Pál utcai fiúkban. A napokban mutatták be A nagy Gatsby-t, ahol a címszerepet viszi. A Grund – vígszínházi fiúzenekar alapító tagja. Junior Prima díjas (2016), Ruttkai Éva-emlékdíjas (2016), Soós Imre-díjas (2017) és kétszeres Vígszínház-díjas (2018, 2019) színművész.