Így készült a Fitpuli videó • Fitpuli

Így készült a Fitpuli videó

Admin • 2019.09.12

Mivel a digitális egészségprogramok témaköre egy erősen formálódóban lévő terület, innovatív gondolkodású, széles látókörrel rendelkező szakértőket gyűjtöttünk egybe, hogy létrehozzuk, és folyamatosan csiszoljuk a Fitpulit.

Ezért is volt különösen inspiráló számunkra, hogy a szolgáltatást bemutató videónk kapcsán a Vígszínház két fiatal művészével dolgozhattunk együtt. Bach Kata és Wunderlich József nem csupán korosztályuk legtehetségesebbjei közé tartoznak, hanem egy családot alkotnak, amely érték számunkra is kiemelt fontosságú.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalták: hangjukat adják a Fitpuli animációihoz, amelyből az első, hosszabb videó már el is készült. Ezt további négy rövidebb fogja követni hamarosan. Az eredményt ítélje meg mindenki saját maga, íme:

Köszönjük Kata és József lelkesedését és hihetetlen profizmusát, amellyel hozzájárultak a Fitpuli bemutatásához. Természetesen Így készült cikk aligha képzelhető el stábfotók nélkül, álljon itt néhány közülük (fotók: Dr. Kovács Bernadett).

Bach Kata 1990-ben született Kiskunfélegyházán, Dunapatajon nőtt fel. 2010–2015 között a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója volt Marton László és Hegedűs D. Géza osztályában. Végzését követően a Bodó Viktor-féle Szputnyik Hajózási Társaság, majd 2015-től a Vígszínház tagja. Jelenlegi szerepei Szonya a Bűn és bűnhődésben, Anna a Baalban, Natasa a Háború és békében, Portia A velencei kalmárban és Rosaline a Lóvátett lovagokban, a legújabb évadban pedig az Anna Karenina címszerepe vár rá. A legtöbben a kultstátuszú VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan emblematikus Tinta Évájaként ismerhetik. Pályájáról ebben a HVG interjúban mesél.

Wunderlich József 1989-ben született Pécsett. Már háromévesen zeneóvodába járt, a zene mindmáig meghatározó szerepet tölt be életében. 2013-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Novák Eszter és Selmeczi György osztályában, és ebben az évben lett a Pécsi Nemzeti Színház tagja. 2015-ben a budapesti Vígszínházba szerződött, amelyben jelenleg Razumihint játssza a Bűn és bűnhődésben, Biront a Lóvátett lovagokban, a Bádogembert az Óz, a csodák csodájában, a címszereplőt a Baalban, a Rádióst A padlásban, Andrejt a Háború és békében, Ippolitot A Félkegyelműben és Bokát A Pál utcai fiúkban. A napokban mutatták be A nagy Gatsby-t, ahol a címszerepet viszi. A Grund – vígszínházi fiúzenekar alapító tagja. Junior Prima díjas (2016), Ruttkai Éva-emlékdíjas (2016), Soós Imre-díjas (2017) és kétszeres Vígszínház-díjas (2018, 2019) színművész.

Egyedülálló, tudományos kutatásokon alapuló digitális egészségprogram nagy(ra törő) vállalatoknak.

Puli Start

Fitpuli

Munkavállalói egészségtudatosság és produktivitás fejlesztése, betegségek okozta vállalati szintű kiadások csökkentése

  • Fitpuli applikáció
  • Csapatkihívások
  • Professzionális attitűdvizsgálat
Ajánlatot kérek

Puli Plus

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi ellátással kombinált digitális egészségprogram, amely kiemelkedően hatékony prevenciót és magasabb vállalati megtakarítást tesz lehetővé

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
Ajánlatot kérek

Puli Care

Fitpuli + Biztosítás

Munkavállalói egészségtudatosság erősítése a vállalati szintű veszteségek csökkentésével, kapcsolt biztosítással és gyors, modern egészségügyi ellátással

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Puli Pro

Fitpuli + Foglalkozás-egészségügy + Biztosítás

Teljes és komplex egészségfejlesztési, -megőrzési és ellátási ökoszisztéma: digitális egészségprogram kapcsolt foglalkozás-egészségügyi ellátással, mindez megbízható és korszerű egészségbiztosítási háttérrel

  • Fitpuli applikáció
  • Professzionális attitűdvizsgálat
  • Csapatkihívások
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás
  • Egészségbiztosítás
Ajánlatot kérek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az elsők között a digitális egészségfejlesztéssel, a munkahelyi egészségprogramokkal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról a Fitpuli szakértőitől!